Over ons

Wij zijn een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in meubilair met een vleugje design. Wij bieden zoveel mogelijk aan. Niets is te gek voor ons, waardoor we bijna aan alle wensen van de klant kunnen voldoen. Hierdoor creëren we een band met de klant voor een lange samenwerking. Dus heeft u er altijd van gedroomd om uw idee werkelijkheid te maken en uw inspiratie tot leven te brengen…? Bel gerust voor een afspraak. Wij ontvangen u van harte voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Maatwerk

Ons assortiment is volledig toegespitst op de wensen en behoeftes van onze klanten. Laat u inspireren door onze modellen en geef er een creatieve, persoonlijke draai aan. U kunt kiezen uit verschillende soorten modellen en maten. Ook heeft u keuze uit 400 soorten stoffen en minimaal 1000 soorten kleuren. Kortom, uw wensen en behoeften vormen het uitgangspunt. Vanuit deze gedachte werken wij samen met de klant om een mooi eindresultaat neer te zetten.

We streven ernaar om de wensen van de klant te vervullen. U kunt bij ons uw bank volledig zelf designen. U designed het en wij maken het! Vervolgens nodigen we u uit voor een afspraak in de showroom, om de bank verder samen te stellen. Denk hier aan de maatkeuze (buitenmaten), stofkeuze en kleurkeuze, dit doen wij aan de hand van monsters. Daarnaast worden de binnenmaten ook besproken.

Opmaat
We beginnen eerst met de buitenmaten die u ons heeft doorgegeven, vervolgens maken we een schets met de afmetingen en kunnen we naderhand de bank gaan indelen.

Stofkeuze en kleurkeuze
U kunt kiezen uit een breed stoffenassortiment, we beschikken over 400 exclusieve stoffen en elk in meer dan 1000 verschillende kleuren. U vindt dus altijd een kleur die bij u in de smaak valt. Bijna alle stoffen zijn mogelijk voor een bank, sommige zijn enkel mogelijk voor een kussen. Denk hierbij aan bont.

De prijzen van onze banken die op maat worden gemaakt zijn afhankelijk van de maatkeuze en de stofkeuze.
We hebben er voor gekozen om geen standaard prijs per afmeting te maken omdat we enkel op bestelling werken. Elke klant wenst namelijk een andere maat en stofkeuze.

Poten
Hierna wordt er gekeken naar de poten die u wenst.
U kunt kiezen uit: chrome poten, zwevende poten of standaard poten.

Tijdloos Design

Bij Asyameubelen maken wij enkel en alleen gebruik van de beste materialen. Onze passie voor meubilair ziet u terug in onze tijdloze designs. Deze passie gecombineerd met onze kennis van de meubelbranche zorgt ervoor dat wij een enorm goede prijs-kwaliteit-verhouding kunnen garanderen. Bel gerust om een afspraak te maken voor een vrijblijvend adviesgesprek of om een kijkje achter de schermen te nemen.

Levertijd

De levertijd van onze op maat gemaakte meubilair is 2 tot 3 weken. Dit kunnen wij verwezenlijken omdat ons meubilair in onze eigen fabriek gefabriceerd wordt.

Heeft u interesse in een unieke bank die volledig door u zelf is samengesteld? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.